Данъци
Лига
Крепости
Значки
Tривиадор България - Увод
Тривиадор България - Правила на играта
Минитурнири
Място в ранглистите
Точки
Ранглисти, крепости
Значки
Приключения
Жокери
Clans
Сериини жокери
Жълтици
Съкровища/ ключове
Изпращане на нови въпроси
Фабрика за въпроси
Мисии
Отстраняване на неизправности
Условия за ползване
Лицензирано споразумение за крайния потребител
Декларация за поверителност
impress
Дълга игра
Tривиадор България - Увод
Тривиадор е вълнуваща и динамична игра. Играе се с трима играчи. Играта се състои от въпроси, които изискват бързина и стратегическо мислене.

Игрите в Тривиадор се наричат „приключения”, действието се развива в тъмните векове на Средновековието и епохата на откриване и завладяване на нови територии.

Играта се играе върху картата на България, разделена на 18 територии.

По време на битките на знание и бързина, побеждава този играч, който събере най-много точки. Предизвикателството е да отговориш на въпросите, които могат да имат избирателни отговори или само един познавателен отговор. Въпросите са от различни тематики, като история, забавления, наука, спорт и много други теми от обща култура.

Ако имаш въпроси или коментари, пиши ни на bulgariа@triviador.com или на нашата страница във фейсбук - Triviador fanpage

Думата "Triviador" и логото представляват регистрирана запазена марка . Цялото съдържание на сайта е със запазени права. Съдържанието на сайта по никакъв начин не може да бъде възпроизвеждано, копирано или използвано без разрешението на собственика. Всички права са запазени.

(C) Copyright 2011-2013